Ondersteuning via opvoedingspunt

Wat 

Opvoeden doet u elke dag. Het is leuk en uitdagend, maar niet altijd even gemakkelijk. Elke ouder of andere opvoedingsverantwoordelijke (begeleider, pleegouder, leerkracht, grootouder...) is wel eens op zoek naar een klankbord over de opvoeding van kinderen en wat opvoedingstips. Toch?

Bij het Opvoedingspunt van Schilde kunt u gratis en anoniem terecht voor opvoedingsinformatie en raad. Het Opvoedingspunt luistert naar uw verhaal en zoekt mee naar een antwoord op uw vraag. Misschien bent u geholpen met een gouden tip of hebt u gewoon een kleine aanmoediging nodig. Maar ook als er meer begeleiding nodig is, kan het Opvoedingspunt u snel en correct dooverwijzen. 

Wie kan in het Opvoedingpunt terecht?
Iedereen die met vragen zit over opvoeden is welkom. Dat kunnen ouders zijn maar ook grootouders, kinderbegeleiders, leerkrachten, ... Ook kinderen of jongeren zelf zijn welkom!

Contact
Het Opvoedingspunt in Schilde is enkel bereikbaar op afspraak. Een afspraak maakt u telefonisch tijdens de kantooruren tussen 9 en 12 uur. De afspraak zelf kan overdag en op maandagavond doogaan. Zo kunt u er zeker van zijn dat er echt tijd genomen wordt en dat er in alle rust naar u geluisterd wordt. 

U kunt uw vraag ook aan de telefoon stellen of per e-mail.

Opvoedingspunt Schilde
Tel: 03 633 98 98
E-mail: opvoeding [at] schilde.be
Bellen voor een afspraak kan elke werkdag tussen 9 en 12 uur.

Opvoedingswinkel Zoersel
Handelslei 230, 2980 Sint-Antonius Zoersel
03 366 98 98, opvoeding [at] zoersel.be
Openingsuren: elke werkdag van 9 tot 12 uur en op afspraak

Meer informatie over de opvoedingspunten vindt u hier.